Udtalelser fra kunder

Model foto
Annemarie Poulsen – kunde

Kate er til dato min bedste terapeut! – og jeg har alligevel prøvet en del både psykologer, psykoterapeuter, coaches, hypnoterapeuter, håndlæsere, synske terapeuter og tarotlæsere………
…..Kate er meget ærlig og troværdig og kalder en spade for en spade- på godt og ondt. Hun er god til at lytte og stille de helt rigtige spørgsmål som gør, at man pludselig ikke er så meget i tvivl længere. Det hele er meget konkret og nemt at forstå.

Britta Hørmann  Jensen – cirkel deltager

At komme ud til Kate i Cirkel, er ren terapi. Jeg får så meget ud af at mødes med de andre piger/kvinder og prøve forskellige ting af under kyndig vejledning af Kate. Har oplevet flere gange at møde op med hovedpine, men er gået derfra helt lettet.

Janni Pallesgaard – cirkel deltager

Jeg er nu i gang med 6. år hos Kate Frydkær og hendes cirkler. Disse mange måneder har været med til at styrke og udvikle mine spirituelle evner. Hos Kate får man den viden og spirituelle udvikling, som man har brug personlig, gruppevis og i det tempo, som hver især er klar til. Selv om jeg kender til mine spirituelle evner og formår at bruge dem, udvikler jeg mig stadig og nye evner dukker op. Så jeg vil på ingen måde undvære den støtte og opbakning, jeg får hos Kate Frydkær. Hun får mine varmeste anbefalinger.