Privatlivspolitik

Kate Frydkær Privatlivspolitik
Privatlivspolitik for Kate Frydkær
Opdateret April 2019

Kate Frydkær
Østervandetvej 19
8620Kjellerup
Tlf.60881661

CVR. 37098981

Vores webstedsadresse er: https://katefrydkaer.dk.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Hvis du har tilmeldt dig mit kommende nyhedsbrev har du givet dit samtykke til, at jeg må behandle den persondata, du har givet mig. Disse data bruger jeg til at komme i kontakt med dig.

Du har til enhver tid ret til at vide, hvilken data jeg har på dig og til hvilket formål jeg bruger det.

Jeg bruger din data, indtil det ikke længere er relevant. Hvis du ikke længere ønsker at modtage emails fra mig, skal du gøre mig opmærksom på det.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Det gør du enten ved at benytte linket i bunden af mine emails eller kontakte mig på kate@katefrydkaer.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage mine nyhedsbreve. Hvorefter dine oplysninger vil blive slettet. 

I dette tilfælde er det navn, telefonnummer og mailadresse.

Opbevaring af oplysninger

I forbindelse med dit køb, deltagelse i cirkler, kurser, workshop, foredrag og uddannelse igennem Kate Frydkær har du indtastet en række oplysninger, herunder særligt:

– Dit navn/firmanavn

– Din emailadresse

– Dit telefonnummer

– Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler jeg i forbindelse med en bestilling af et køb eller en deltagelse, da det er nødvendigt for, at jeg kan opfylde min del af handlen eller aftalen. Regnskabsmateriale skal (ifølge lovgivningen) gemmes i 5 år. Oplysninger i forbindelse med deltagelse i cirkler, kurser, workshop, foredrag og uddannelse bliver slettet efter afviklingen. Dog for cirklernes vedkommende opbevares oplysningerne så længe du er med i en cirkle. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Datasikkerhed

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Jeg anvender tredjeparter til behandling af:

– dine betalingsoplysninger —QuickPay, MobilePay (My Shop), Jyske Bank

– dine køb —EasyMe, MobilePay (My shop), Jyske Bank

– dine mailoplysninger – Unoeuro.com (hvis du kontakter mig pr. mail), Easyme
– Facebook – hvis du kontakter mig via Messenger 

– telefon – Telenor.dk

– regnskab – E-conomic.dk og Revision Kjelleup

Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du  kan til enhver tid rette henvendelse til mig med anmodning om at blive orienteret om indsamling, behandling og videregivelse af mine personoplysninger. Derudover kan du bede om indsigt i de personoplysninger Kate Frydkær har om mig, gøre indsigelse mod behandlingen, kræve berigtigelse, sletning eller blokering af personoplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignede måde behandlet i strid med lovgivningen.

Dette kan ske ved henvendelse til:

Kate Frydkær
Østervandetvej 19
8620 Kjellerup
Tlf. 6088 1661

CVR-nummer 37098981
email: kate@katefrydkaer.dk

Ret til klage

Kate Frydkær er underlagt persondatalovgivningens (herunder EU’s persondataforordningen og national persondatalovgivning) bestemmelser om behandling af personlige oplysninger. Oplever du en krænkelse af dine privatoplysninger, kan du klage til Datatilsynet på adressen:

Datatilsynet

Borgergade 28, 5.

1300 København K

Telefon: 33 19 32 00

Fax: 33 19 32 18

Mail: dt@datatilsynet.dk

www.datatilsynet.dk