Foredrag

Fra Underkuet barn til Stærk voksen.

Jeg vil gerne fortælle dig lidt af min historie. Det er historien om, hvordan jeg er blevet hel og kommet igennem livet med vold, frygt, sygdom og skilsmisse. Man kan bruge de ting man møder i livet på mange måder. De kan knække en eller man kan bruge dem til at komme videre på.

Jeg arbejder i dag, som Clairvoyant Coach med at hjælpe folk videre i deres liv. Jeg har en stor værktøjskasse fyldt med viden og redskaber, som jeg bruger af i det arbejde. Hver behandling er unik og tilpasset den enkelte.

Hvorfor er det interessant for mig, kan du spørge dig selv. Fordi du kan gøre en forskel for et barn, et ungt menneske eller et andet voksen menneske.

“Jeg havde fejlet igen. Det gjorde så ondt inden i maven og jeg blev så ked af det igen. Men også glad for han ikke slog, denne gang. For hver gang jeg oplevede denne situation i forskellige udgaver gennem min skolegang, følte jeg mig på den ene side meget ked af det og på den anden side blev jeg indædt vred. Men det turde jeg ikke sige til ham. Vred over han var så modbydelig i sin mund over for mig.”
Et uddrag fra mit foredrag.

Vil du høre mere. kan jeg kontaktes på tlf. 6088 1661