Foredrag

Fra Underkuet barn til Stærk voksen.

Jeg vil gerne fortælle dig lidt af min historie. Det er historien om, hvordan jeg er blevet hel og kommet igennem livet med vold, frygt, sygdom og skilsmisse. Man kan bruge de ting man møder i livet på mange måder. De kan knække en eller man kan bruge dem til at komme videre på.

Jeg arbejder i dag, som Clairvoyant Coach med at hjælpe folk videre i deres liv. Jeg har en stor værktøjskasse fyldt med viden og redskaber, som jeg bruger af i det arbejde. Hver behandling er unik og tilpasset den enkelte.

Hvorfor er det interessant for mig, kan du spørge dig selv. Fordi du kan gøre en forskel for et barn, et ungt menneske eller et andet voksen menneske.

“Jeg havde fejlet igen. Det gjorde så ondt inden i maven og jeg blev så ked af det igen. Men også glad for han ikke slog, denne gang. For hver gang jeg oplevede denne situation i forskellige udgaver gennem min skolegang, følte jeg mig på den ene side meget ked af det og på den anden side blev jeg indædt vred. Men det turde jeg ikke sige til ham. Vred over han var så modbydelig i sin mund over for mig.”
Et uddrag fra mit foredrag.

Vil du høre mere. kan jeg kontaktes på tlf. 6088 1661


Hvad er Clairvoyance?

Torsdag d. 8. aug kl. 13 – 16

Et af de spørgsmål jeg møder ofte er præcis, hvad er Clairvoyance? Hvad kan man bruge det til? Kan man (jeg) lære det? Er det medfødt eller er man “udvalgt” til det? Det er andre ting, folk spørger om, når de hører, hvad jeg laver. Har du lyst til at få svar på disse spørgsmål og flere? Så er denne eftermiddag noget for dig.

Jeg vil fortælle om, hvad Clairvoyance er og hvad man kan bruge det til. Jeg vil vise, hvordan jeg arbejder og du får lov at prøve. Alt foregår i et trygt og kærligt miljø med plads til spørgsmål og latter.

Prisen er 197 kr.  pr. deltager incl. forplejning.

VIGTIGT: Der er plads til 12 deltagere. Tilmelding og betaling sker ved at trykke på linket herunder:

https://ezme.io/c/sc/ehRG 

Vil du høre nærmere, kan jeg kontaktes på tlf. 6088 1661