Clairvoyance

Clairvoyance

Clairvoyance betyder klarsyn, men klarhørelse og klarfølelse er også udtryk for clairvoyance. Clairvoyance er ikke ”svaret”, men giver dig muligheder at arbejde videre med. Clairvoyancen varer ca. 1 time.
Undervejs er du velkommen til at stille spørgsmål eller bede om uddybning af specifikke områder, efterhånden som jeg giver dig beskederne fra dine guider. Dine guider som er med dig hele tiden, er velinformeret om dit nuværende og dine tidligere liv, og har ofte en anderledes vinkel på de ting du tænker over. De kan ofte vende tingene lidt på hovedet.

Jeg arbejder altid med kærligheden som udgangspunkt. Kærlighed er den største kraft i Universet og kan forandre alt. Det er vigtigt for mig, at du er tryg og godt tilpas når du sidder i stolen overfor mig.

Er du kørt fast i dit liv? Har du brug en kærlig hjælpende hånd til at komme videre? Kan du ikke se, hvilken vej du skal vælge fremad? Eller er du bare nysgerrig på, hvad en clairvoyant kan give dig?

Jeg modtager ingen beskeder om sygdom, død og ulykke, ligesom jeg ikke stiller ind på 3. personer.

Jeg skal ikke have nogle informationer om dig inden du kommer – udover dit navn og telefonnummer.

Jeg har 100 % tavshedspligt.

Pris: 900 kr. for 1 time.

Clairvoyant Coaching

Clairvoyant coaching er en time eller et forløb, hvor jeg bruger min clairvoyante evne til at hjælpe dig videre i en dit liv eller en situation  gennem dialog med dig.
Jeg stiller spørgsmål og giver dig muligheder, du ikke selv har fået øje på. Nogle gang kan man blive helt blind af at se sig rundt og frisk øjne kan være en god mulighed for at få hjælp til at navigere rundt i dit liv.

Pris: fra 900 kr. i timen.

Mail-clairvoyance

Du sender mig en mail med dit fulde navn , alder og hjemby. Samtidig kan du sende spørgsmål, temaer eller områder i dit liv du vil have hjælp til.
Jeg ”stiller” ind på dig og skriver det ned, som jeg får fra dine guider. Jeg redigerer aldrig i det, retter kun stave/slåfejl. Clairvoyancen varer ca. 1 time. Derefter sender jeg det til dig. Der er mulighed for at stille uddybende spørgsmål til det skrevne.

Pris: 700 kr.