Dyrenes Stemme

Dyrene er mit hjertebarn og en stor del af mit liv. En stor del af min personlighed er at jeg ser, hører og føler dem. 
Jeg formidler deres budskaber og bistår dem med at “opdrage” deres ejere. 
Jeg vil gerne afhjælpe uhensigts-mæssig adfærdsmønstre, men jeg lover ALDRIG at jeg kan stoppe dem. Min erfaring har lært mig, at dyret blot spejler ejeren. Så beder du mig om hjælp, beder du om hjælp til at se dig selv med dyrets øjne. Ligesom du beder om hjælp til hvordan du hjælper dit dyr og dig selv videre. 

Du kan kontakte Maja-Malene via mail –

maja-malene@ katefrydkaer.dk

Eller du kan ringe på
tlf. 60 88 16 61
En Hestepiges oplevelse: 

“Jeg har altid været skeptisk over for den spirituelle verden, da jeg er typen, der tror på fakta.
Men jeg må sige at min skepsis, er kommet til skamme, siden jeg har mødt Maja-Malene. Første gang hun lavede kort læsning på mig, måtte jeg bøje mig i støvet. Hun kunne beskrive en person, og en situation fra min fortid, ned i detaljer, og som hun på ingen måder kunne vide noget om.

Siden da har jeg ofte brugt hendes vejledning på mit privatliv, mit arbejdsliv og ikke mindst min hest, samt forhold til denne. Hun har sågar vejledt mig i healing af min hest, uden hun selv var til stede. Hestens reaktion sagde det hele. Den reagerede med, at blive meget træt og døsig, og det eneste jeg gjorde var at ligge mine hænder, hvor hun beskrev, og som hun beskrev, og så føle med mit hjerte. Jeg var dybt imponeret, og det sidste gram af skepsis forsvandt her.

Så søger du en dygtig spirituel, med hjertet på rette sted, får hun mine største anbefalinger. Især når det kommer til dyrene.
Den kvinde kan noget helt specielt, som jeg ikke har oplevet før.

Hilsen Den tidligere skeptiske Heste pige”

Jeg bruger forskellige metoder til at arbejde med dyrene på: 
Clairoyance: Hvor jeg ser, lytter og føler på dyr og ejer.
Her ser jeg særligt på dyret og ejerens hjerte til hjerte forbindelse. 
Dette kan gøres både på stedet, hvor dyret bor og via billede. Hvis det er via billede, vil du få tilsendt teksten pr. mail eller blive ringet op.

En af mine store interesser er matching af dyr og ny ejer. Det kan være hest/rytter, voksen hund/familie osv. Dette sker via billede og med sælgers skriftlige tilladelse.