Aurategninger

Uddrag af modtagerens reaktion:
” Jeg var og er ret overvældet af din beskrivelse, men er efter lidt tid også vældig tilfreds, jeg er jo bare lille mig, efterhånden som jeg tænker på det kan jeg godt se at, jeg nok kan se og fornemme noget omkring mennesker i forskellige situationer…….”

 

Maja-Malenes fortolkning af aura tegningen.

“Jeg fik først en masse grønne spiraler i mange forskellige nuancer som viser at du er boblende af glæde som du ivrigt deler ud af.
De 2 røde spiraler er evnen til at heale andre og de blå spiraler er hjerte energi som føre healingen tilbage til dig selv og giver dig evnen til at tale sandt og evnen til empatisk og autentisk at fortælle andre den svære sandhed om dem selv.
Den gule spiral er din enorme indsigt i hvem du selv er, du kender dig selv og drager læring af dine udfordringer og kommer videre.”


Når jeg laver Aurategninger er det min helt “personlige” guidede streg, som fortæller om dit liv. Tegningen fortæller om dit her & nu, din fortid og din fremtid. Dine Guider og hjælpere bestemmer, hvad jeg skal se og tegne. 
Din aura udtrykker og viser mig de budskaber, du skal have. Din aura ændre sig alt efter humør, vad der sker i dit liv osv. Derfor er to aurategninger aldrig ens.


Tilbagemelding fra modtageren af ovenstående aurategning: 

“Tusind tak for den flotte tegning og ikke mindst tolkningen. Det er så sandt. Er lige startet som vikar i en specialklasse, så det dræner utroligt meget, så går rundt med en sort sky over hovedet og følelsen af ikke at have styr på tingene. Hvad det spirituelle angår, så bliver der ikke arbejdet så meget med det, da overskuddet ikke er der. Så meditation og naturen vil helt sikkert gøre underværker. Endnu engang tusind tak❤️
Kh Majbritt Dahl”

En Aurategnings session foregår sådan her:
Efter vi har hilst på hinanden, sætter jeg mig til at tegne i stilhed. Derefter laver jeg clairvoyance på dit billede. Det er muligt at stille spørgsmål undervejs eller bagefter. 
Tegningen får du med hjem. 
Du er velkommen til at optage sessionen.
Lige nu laves Aurategninger kun ved personlig fremmøde.

Prisen for en Aura tegning med clairvoyance (1-1.5 t) er 600 kr.

For at få en tid kan du kontakte             
tlf. 60 88 16 61


 

Uddrag af Maja-Malenes tolkning af tegningen:

“Det sorte hjerte der stråler alle farver: sort er alle farver blandet sammen og ikke negativt som hovedregel. Det fortæller mig,  om en kvinde med enorme spirituelle evner og som har en socialtiltrækning ud over det sædvanlige, som ofte føler sig overvældet og det føles som at have hovedet i en sort sky.
Du bliver opfordret til at øve dig i at sortere farverne ned i de 7 chakra, når du meditere så åben fx rodchakret og visualisere alt den røde farve flyver der ind ❤️ osv. Til sidst har du kun lyset, et kæmpe smukt skinnende lys over dig fra dit kronechakra.
Den smukke røde kappe hægtet over dine skuldre med en guldkæde med guldknapper: I guldknapperne er der stemplet 2 store egetræer, som symboler for dit stærke rodnet, himmelsk power og naturen som kalder på dig. Fin din tid til at sætte dig ud under trækronerne og den lysehimmel 💚 Kappen er din beskyttelse af superstyrke. Det lilla stykke er lidt sjovt for det kan du tage af og på som du ønsker, om du ønsker ekstra styrke, tryghed, kærlighed eller letheden ved at lægge det væk, er helt op til dig, men du kan altid bede om ekstra ❤️”